Velkommen hos skovtroldene

Her hos mig vil jeres barn få en rigtig god start på livet uden for jeres hjem, hvor vi vil komme til at tilbringe vores dag i et roligt og afslappet miljø.

Her vil der ikke komme børn der ikke er vandt til at komme i huset, såsom gæstebørn, der måske er kede af det og som kan påvirke de børn der er her.

Jeg har en godkendt vikar, der kan komme og se efter jeres barn hvis jeg skal til læge, tandlæge eller lignende.Vikarene er godkendt af en pædagogisk konsulent fra Mariagerfjord Kommune.

Ferie og planlagte fridage skal I selv sørge for pasning til jeres lille guldklump🙂.Der vil komme en ferieplan først på året (i januar), som er glælder for det kommende forår og sommer. Inden sommerferien, vil der komme en plan for resten af året.

Fleksible åbningstider. Pt. er mine åbningstider:
                 Mandag til torsdag 6.00 - 16.30
                 Fredag 6.00 - 15.00
Tiderne kan ændres, såfremt der er behov for det.

Her hos os tager vi os god tid til tingene. Giver plads til forskelligheder, gør meget ud af at anerkende hinanden, forsøger at blive selvhjulpen, være gode ved hinanden.


Hvis jeg har ledige pladser, kan I forældre reservere plads til Jeres barn. Dvs. at I fra barnet er født, faktisk kan vide hvor den lille kommer til at tilbringe sin hverdag, når barselsorloven er slut. 🙃

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.02 | 22:10

hej Helle. Er interesseret i at høre hvornår du igen har en ledig plads ?
Mvh Christina

...
09.05 | 22:22

Sådan Helle!! Hjemmesiden er jo en super god oplevelse, ja - den lever jo næsten op til din dagpleje i virkeligheden Knus fam. Sand

...
07.05 | 00:00

Hej Helle. En rigtig god hjemmeside du har fået lavet! Knus fra Ulla

...
06.05 | 17:46

Hej Helle. det er bare en super god og rigtig flot hjemmeside;)
super flot og godt lavet;) den kan du godt være stolt af;)
knus lærke,Laura og Heidi

...
Du kan lide denne side